Blog

‘Suc de síndria’ guanya a la Berlinale 2019 una nominació als ‘European Film Awards’ (EFA)

Del 7-17 de febrer s’ha celebrat la 69 edició de la Berlinale on ’Suc de síndria’ va participar competint amb 24 curts més.

El passat dilluns 11 de febrer, ‘Suc de síndria’ s’estrenava a la Berlinale Shorts Competition, que ha projectat 26 pel·lícules de 18 països, 6 d’elles de parla hispana.

’Suc de síndria’, dirigida per Irene Moray, produïda per Distinto Films i protagonitzat per Elena Martín i Max Grosse Majench és la història de la Bàrbara i el Pol durant les seves vacances que envoltats de natura i els seus amics, busquen un espai tranquil per gaudir de la seva intimitat. És també la historia de la Bàrbara, que aprèn a deixar-se anar, riure i gaudir de la vida, sanar les velles ferides i redefinir la seva sexualitat després d’un episodi d’abús sexual.

Durant la setmana, s’ha projectat en diversos espais de la ciutat juntament amb d’altres curts que competien dins la mateixa secció.

Finalment, el dissabte 16 de febrer durant la gala de lliurament de premis, ‘Suc de síndria’ ha guanyat la nominació del jurat a la 32º edició dels European Film Awards (EFA) els premis anuals més importants i de prestigi a nivell europeu que es celebraran a Berlin el 7 de desembre d’enguany.

Fundada en 1988, la ‘European Film Academy’ reuneix a més de 3.500 professionals del cinema per promoure la cultura cinematogràfica europea. El programa de curtmetratges, està organitzat en cooperació amb quinze festivals de cinema d’arreu d’Europa i, en cadascun d’ells, un jurat independent triat pel festival, selecciona una candidatura única per al premi ‘European Short Film 2019’.

Comments are closed.

FACEBOOK

Please select facebook feed.